‹ keer terug naar de homepagina ›
dienstencheques
info
contact
Duidelijke en correcte afspraken over de uit te voeren taken, de uurregeling, enzovoort worden tussen u en Promanis vastgelegd in een modelovereenkomst.
U schrijft zich (telefonisch of via de website www.dienstencheques.be) in bij Accor Services, waar u dienstencheques kan bestellen.
Eens de cheques zijn betaald en geleverd, kan een gemotiveerde werknemer van Promanis aan de slag.
Per gepresteerd uur, overhandigt u één cheque aan uw huishoudhulp.

Dit proces is heel eenvoudig. Moest u toch vragen hebben, helpt Promanis u natuurlijk graag verder. Aarzel niet ons te contacteren!

De basis van onze dienstenonderneming is een groep gemotiveerde mensen die over de nodige vaardigheden beschikken. Misschien bent u geïnteresseerd om voor Promanis te werken? Of kent u mensen die graag als huishoudhulp aan de slag willen? Wij bieden een waslijst aan voordelen:
vast werk op uw maat, passend in uw gezinssituatie en binnen uw mogelijkheden.
een behoorlijk loon.
de voordelen van een volwaardig arbeidscontract.
werk in eigen regio, dichtbij huis.

Voor wie al deze troeven belangrijk vindt, is Promanis Dienstencheques de ideale werkgever! Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!
Wij willen onder andere langdurig werklozen aan een job helpen en nemen dus ook een sociaal engagement op.
Ook huisvrouwen die niet gaan stempelen, krijgen bij ons een volwaardig contract en kunnen zo een pensioen opbouwen.
Personen die gelijkaardige activiteiten uitoefenen via het stelsel van de PWA's, kunnen meteen instappen in het systeem van dienstencheques.
Poetsvrouwen die momenteel de fiscale wetgeving omzeilen, kunnen hun situatie regulariseren door zich volkomen legaal met dienstencheques te laten betalen.
Deze mogelijkheid om alle werk voortaan goedkoop én wettelijk te laten uitvoeren, is uiteraard ook goed nieuws voor de gezinnen die nu de regels negeren.